Pemberian teristimewa

Alhamdulillah , dah sampai pun last day syafiq utk minggu ni before cuti chinese new year. Tadi masa syafiq nak balik dari Hospital Putajaya, kebetulan patient syafiq ade dekat situ wad pembedahan 3B, syafiq telah menerima pemberian yang syafiq rasa sangat istimewa dari partient.  Syafiq jage die sejak die mula admit sampai harini , insyaAllah petang ni die akan discharge dr wad tuh. Dah sepuluh hari die dalam wad tuh. 

Syafiq memang tak sangka akan dapat pemberian nih. Huhu terharu sangat td. Acik tu nama Acik Ruzilah. Selama syafiq jaga acik, terima kasih sangat sebab anggap syafiq sebagai anak acik sendiri. Syafiq sangat menghargai nya! 

Kata-kata semangat buat syafiq.. huhu

Kepada acik : Syafiq doakan acik cepat sembuh dan semoga dipanjangkan usia acik. Acik ade cakap kat syafiq , acik teringin nak mengerjakan umrah kan? InsyaAllah syafiq doakan acik dimurahkan rezeki. 

Terima Kasih sekali lagi. :)

6 comments:

{ mr.syazwan } at: February 2, 2011 at 3:44 PM said...

hati yg murni

bermula dr niat..

ceewah..

=_=

{ MIZZ SUE } at: February 2, 2011 at 3:55 PM said...

wahhh..tumpang bangga!!

{ Asyraf Arif } at: February 5, 2011 at 1:39 PM said...

wahh. ade nampak coklat! nak sikit boleh ? ;p

{ syAzAnA } at: February 6, 2011 at 9:16 AM said...

nak skettt! grr

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: February 9, 2011 at 10:34 PM said...

waahhhh...sungguh murni kerjaya anda ek..

*salam perkenalan..

{ ardinihumaira } at: February 14, 2011 at 9:07 AM said...

:') terharu nya kalao ada patient cemni... Alhamdulillah..