Jom Makan! | Hot Gossip !

Hi everybody !

Dah lama syafiq tak update blog , buat masa skrg nih syafiq very busy dengan study . Last entry syafiq adalah tentang makan-makan di Auntie Aini Cafe kan , kali ni pun syafiq nak update pasal entry makan-makan jugak, tetapi kali ini kita ke cafe 5 bintang ! 

Jika anda mahukan a lite bite for breakfast and lunch , this is just the place. Hiasan dalamannya yang 'cozy' beserta dengan sajian fresh pastries, salad and sandwiches , anda pasti tertawan dengan cafe ini. 

Bagi penggemar coffee, anda pasti akan hanyut dengan pelbagai aroma freshly brewed ground coffees yang ada di situ.  Bukan itu sahaja, penggemar-penggemar chocolate juga dapat merasakan kenikmatan a whole array of handmade chocolates to satisfy your sweet tooth. 

Cafe yang syafiq maksudkan adalah Cafe 'Hot Gossip' !!. Cafe ini terletak di main lobby , Parkroyal Hotel Kuala Lumpur  . Memulakan operasi seawal jam 8.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari.  Cafe ini  mempunyai kapasiti seramai 62 orang dalam satu masa. 

Setelah berkunjung disini tempoh hari untuk sarapan pagi, Syafiq sangat berpuas hati dengan hidangan yang disajikan. Suasana cafe yang bertaraf 5 bintang ini dapat memberikan anda ketenangan dan suasana yang nyaman ketika menikmati juadah. 

Di hadapan Cafe Hot Gossip | Parkroyal KL

Homemade chocolates | Hot Gossip

Menu dengan harga berpatutan | Hot Gossip

 Hot Chocolate | Hot Gossip

Hot Cappuccino | Hot Gossip

 Ape nih ?? Haa ini gula yer ! Untuk cappuccino yang di order tuh | Hot Gossip

Chicken Pie | Hot Gossip

Cajun Chicken With Pesto | Hot Gossip 

Turkey Onion Quiche | Hot Gossip

Tuna & Cheese Melt | Hot Gossip

Beef Salami | Hot Gossip

Syafiq pergi dalam 7 orang tempoh hari, so dapatlah rasa macam-macam jenis makanan. Overall semua yang dihidangkan sangat memuaskan dan sedap. Portion setiap hidangan pun memang besar dan mengenyangkan ! 

Jadi ape tunggu lagi, jom ke Hot Gossip Cafe !!

Hot Gossip
Parkroyal KL , Main Lobby
Jalan Sultan Ismail 50250 , Kuala Lumpur
Tel : 03 2147 0088 | Fax : 03 2147 0099

Operating Hours 
8.00 am - 8.00 pm (Daily)

Website
www.parkroyalhotels.com 



4 comments:

{ SuhAnA rAmlY } at: March 15, 2011 at 5:23 PM said...

laa... cafe hot gosip rupenyer.. first time dgr,, hehe..[ingatkan gosip tdi.. ;)

{ sarah mohamad } at: March 15, 2011 at 5:26 PM said...

best nya syafiq dapat makan ni. aummm !

{ suffiakmal } at: March 29, 2011 at 12:15 AM said...

hebat kot blog kau. pasal makanan . i loike ! hehehhe

{ Hans } at: July 23, 2011 at 12:17 AM said...

belanja aku
leh x?
ekekekeke