entry expressss

Alhamdulillah ... Hai sume ! Sihat ??
Malam ni terasa cam nak hapdate blog plak.. haha

Bersama Dato' Dr. Sheikh Muszaphar & Dr. Halina

Baru2 ni sehari suntuk bersama pasangan bagai pinang dibelah dua nih.. Mereka sgt sporting and sgt best .. Thx jugak sbb blanje makan .. :)

*Buat ape syfq ngan diorg???.. hurmmm tunggguuuuu ek.. hehehe

Bersama fesyen designer Syahrir Nurdin (baju kotak hitam putih) & asst. designer Firdaus...

Designer Syahrir Nurdin ni terkenal dengan baju rekaan nya yg diperagakan oleh Kak OGY kita di ABP and Konsert2 AF dan beliau jugak diberi kepercayaan utk mereka baju pengantin pasangan Zamarul Hisham dan Diana Rafar..

Rekaan Syahrir Nurdin

Diana memakai dress berkolar cheongsam dengan bukaan di bahagian dada. Kemasan manik di tabur untuk menyempurnakan lagi rekaan.

So , sape2 yg berminat .. sila2 lah ek ker butik beliau:-

Syahrir Nurdin
Plaza Masalam, Shah Alam. Selangor
F4,First Floor, Plaza Masalam, Shah Alam Mall.
+603-5880 6883
reildean@yahoo.com.my
Semalam Syafiq ade berborak ngan Syahrir sambil makan2 char keow tiaw special katenyer.. sedap jugak actually .. siap ade 5 ekor udang beso2 dlm tuh.. perbualan yg sgt panjang dan macam2 diceritakan.. Seronok dengar pengalaman beliau menempuh pelbagai cabaran dlm mencapai kejayaan cam sekarang..

Btw.. sempat jugak tuh Syahrir berseloroh (bergurau) .. mase syfq nak order makan.. "eh2.. syfq kan diet.. xleh makan byk2 .. " hahah aiyooo terkena jugak aku .. ahaks!

Ok la.. ade something lagi yg mendatang sedang menunggu nih.. hehe .. coming soon..

5 comments:

{ im.me } at: March 20, 2010 at 3:03 AM said...

eh syahrir dulu buat baju kawin kakak i

{ zara } at: March 21, 2010 at 8:45 PM said...

wehhh asal boleh jumpa si hensem lagi kacak tuh???? seres nape??????

{ syafique } at: March 23, 2010 at 8:05 PM said...

im.me : owh yeke.. gud to here that ..

zara : ngeee adela.. blanje tony roma dulu baru leh bgtau .... allalalalal

{ BloGGer JaLanAn } at: March 27, 2010 at 8:47 AM said...

wah lawa la baju. nanti wedding aku kau sponsor syahrir nurdin design bleh? haha

Anonymous at: August 25, 2010 at 1:47 PM said...

Syahrir made my wedding dress!! And his workmanship auwssome!!