Dingin malam di Putrajaya

Haiiiii !! lame syfq xhapdate blog.. huhu.. harini pun just quick entry.. baru2 ni syfq ade kuar ngan kawan syfq .. Amirr name diberi..hikhik

Amir ni pun memang minat photography jugak.. so bila die jejak jer kat Putrajaya bila waktu malam.. hurmm memang teruja la die mengambik gamba2 kat sini.. heheh

Gambar masjid logam yg Amir sgt sgt sgt suka !!

Walaupun Amir suka mengambil gambar.. harusla jugak die suka diAMBIK gambar kan... hahaha

Syfq pun menyibok .. :P

Dinner di Alamanda

Huhu .. Amir ni pantang jer.. sempat jer die snap gambr.. ahaks!

Hurmm ni gara2... terlampau kusyu' sgt bergambar...xsedar mengundang luka ngade2.. ahaha

Hurmm btw Amirr, thx yeah !
p/s : xperlu kot nak g beli baju semata-mata nak ubat imej sbb gambar dlm camera xcantik .. :p (faham tak ??)

2 comments:

{ Qarl } at: March 13, 2010 at 11:33 AM said...

1st - suke tajuk entry : DINGIN!

2nd - dont tell me u guys dinner kat Kenny rogers, tol x?

3rd - pesanan tu tuk budak kecik ke?

4th - gmbr masjid HEBAT!

{ syafique } at: March 14, 2010 at 7:41 AM said...

qarl : 1st - hehe actually DINGIN tuh ade double meaning...hurmm

2nd - huhu mane ade dinner kat kenny rogers , kitaorg dinner kat Rasamas la..

3rd - bukan2

4th - hehe , masjid tuh memang sgt best !