wiken ku


Sabtu lepas 9 Jan 2010, Adi ade ajak syfq g wedding kawan die bertempat di PWTC Kuala Lumpur. Majlis dijangka bermula seawal 8.00 malam dan kami sampai disane around 7.45 malam..

Firmanshah & Intan

Seni hias dan susun atur dewan pada malam tu bertemakan "White Cream & Gold"

Hiasan pelamin yg sgt cantik !

Adi and his friend

Malam tu majlis start dlm kul 8.30 pm camtu kalu tak silap.. sbb nak tunggu tetamu sampai kan.. Majlis memang nampak sgt exclusive dengan ade nyer "live band" dan pengacara majlis pada malam itu adalah penyanyi terkenal iaitu "Nash"..

Nash

Live Band

Persembahan malam itu juga boleh dikatakan menghiburkan ... Upacara pembukaan di serikan degn tarian zapin dan inang dr Kelab Kebudayaan Negeri Selangor (kalu x silap)..

Tarian pembukaan

Persembahan khas dr kaum keluarga pengantin

Persembahan istimewa dr Dato' Ahmad Nawab

Aturcara malam itu alhamdulillah semuanya berjalan dgn baik.. dr mulanya sesi menepung tawar hinggalah ke sesi memotong kek...

Sesi menepung tawar

Sesi memotong kek

Finally, dr segi makanan die not bad.. sedap jugak.. macam2 ade..kira kenyang jugak la syfq makan malam tuh.. hahah

Pencuci mulut

Nway thx to Adi and "Selamat Pengantin Baru to Intan & Firmanshah"

3 comments:

{ Qarl } at: January 14, 2010 at 7:30 PM said...

xajak pun kan

smpai hati

nk merajuk la dgn lop

motif!

hahahahahaha

{ syafique } at: January 15, 2010 at 7:22 AM said...

kann tetiba lop tersenarai pulak... hahaha

{ zara } at: January 15, 2010 at 6:04 PM said...

woh sedap dessert ituh