Revenge of The Fallen


Arghhh !! Best giler !! DOUBLE THUMBS UP !!
Transformers 2 kembali menggegarkan panggung ... memang rugi r kalu x g tgk .. lebih gempak , effect and system audio mixing yg sgt2 best ..Baru2 ni syfq g tgk di Times Square ngan Farid aka Bobo, Kak Ida, My bros .. Arif, Azim ... and My cousin Anis


Syafiq suke dngan scene pengambaran yg bertempatkan suasana padang pasir seperti di Mesir dengan pyramid nya yg sememangnya menjadi salah satu 7 wonders of the world .

Lakonan mantap oleh Shia LeBeouf and Megan Fox

autobots

Bumblebee ... syafiq suke watak dier dlm ni , lawak (part mase die nangis) and kesetiaan pada tuannya sgt tinggi...



Sape tak g tgk lagi .. sila2 la pegi yeah !! Chows !!

4 comments:

{ appleCuBbyz } at: June 26, 2009 at 11:12 AM said...

jgn wat jeles weiii~hehe..br nk g tengok nih hah~ hee

{ syafique } at: June 26, 2009 at 2:38 PM said...

to appleCuBbyz : hehe xde wat jeles... tp memang nak bg jeles... hehe kene g tgk ! best giles ! hahaha syfq dah tgk 2 kali dah.. weee !!

{ zubalqiah } at: June 26, 2009 at 8:08 PM said...

syafiq!
u make me feel jealous..arghh...
xpe weekend nie boleh tgk.can't wait!!

{ syafique } at: June 27, 2009 at 12:08 AM said...

to zubalqiah : yeah ! sure !! u should !! hehe sgt2 best CGI dier..