ER menggantikan QEERA


Hmmm..inilah peneman hidupku…name "Qeera"
memang manja …tp kalu lapar je la…kalu time2 dia kenyang tuu..huhuu sombong ya amat !!!…(sorry r "Qeera"…kutuk depan2 takpe kan)…heheh…kalu boring2 tu..ade r jugak tempat nak lepas boring….then kalu tension2 pun lepas kat dier gak…hehehe time tuu memang abis r aku kijekan dier…heheh..

Tp... kini .. Qeera dah tiada lg... dier mati disebbkan penyakit yg pelik gak r... huhu.. takpe r , dah nak pegi nak wat camne kan..

_______________________________________________________

Sebagai pengganti "Qeera" ...


Ni lah kucing terbaru ku... heheh.

Name dier unik sikit... name dier "ER" ... hmmm name tu diberi semperna cerita emergency room sbb mase kucing ni sampai... kitaorg tgh tgk emergency room....hahaha... (true story nih)... Nasib dier tak sampai mase tgh tgk citer "keliwon" ker... huhu nanti x pasal2 dpt name tue...hahah

so .. ER ni lincah tul.. x reti duduk diam... huhu... panjat sane sini.. tp bila sampai part tido...huhu memang champion la ... macam2 posisi ade ..hahah

k la ... bye2 ER !!! tido nanti basuh kaki ek.. nanti ngigau lak :p

____________________________________________________

Aku dan Helang


Hmm saje syfq selitkan gambar mase syfq nak g naik langkawi cable car...
Helang tu cam x puas hati jer ngan aku ... huhu rileks la brader...
Aku pulak yg lebey2 gelak .... ciss slamber jer si Helang tu dier buat muke slamber jer.... Hampess tull.. x happening langsung :p

3 comments:

Anonymous at: May 17, 2009 at 12:25 PM said...

haha..bg name keliwon baru best..

{ syafique } at: May 17, 2009 at 6:52 PM said...

heheh kalu bg name keliwon..hmm gerenti malam2 jd manusia jadian ... heheh ... kene extra careful le pulok.. heeh :p

Anonymous at: May 20, 2009 at 2:48 PM said...

eiii...patuk nanti...eiiiii....