Sekian lama...

Salam..

Setelah sekian lama tak berpicnic, akhirnya...
Dalam cuti-cuti syfq seminggu ni , syfq berkesempatan join family pergi berkelah di "Hutan Lipur Kuala Woh" , Perak . Dekat jer ngan rumah syfq . Tapi memang dah lame xdtg sini , hmm almost 2 tahun kot rasenyer... huhu

Dalam tiga kereta jugak pegi sane , tp if angah and lain2 ade skali , mesti lagi best ! Dah lame tak bercuti and berkelah dengan angah camni.. miss him so much..

Hutan Lipur Kuala Woh

Kami bertolak ke sana agak petang jugak, walaupun cuti sekolah kan, tak ramai yg dtg, maybe sebb weekdays ....

Hurmm nak citer panjang xtau nak ckp ape kan, mandi2 jer.. tgk jer la gambar2 ...

Hmm biasalah syfq kan ... 

Finie kesejukan... hiks
Sempat lagi diorang berlatih tarian Super Junior utk family day on 25th Disember 2010 nanti.. 
Siap bwk shampoo ..huhu
Mama tetaplah ngan camera


Arniesh

Selain mandi-manda, kami ade bwk bekalan makanan jugak.. maklumlah, dah mandi kan, mestilah memasing kebulur lepas tuh...

Makan2! Arifff!!
Opah tgk ape tuh??!

Alhamdulillah.. best jugak mandi-manda nih... Air kat situ , Ya Allah, sejuk ya amat! Memang mengeletar la dlam tuh...

Candid.. tq abah!

Seronok sgt mandi kan! Ha! Skrg dah selsema, batuk n demam...huhu...

Okies.. bye

4 comments:

{ Amir Rayyan } at: December 16, 2010 at 10:32 AM said...

bestnye sesekali dpt rehatkan minda dan bersantai!!!! take care syafiq..:)

{ Adi Luqman } at: December 16, 2010 at 6:18 PM said...

bestnye! jeles lagi!

sorg g universal studios, dorg g air terjun!!!

i g mane?? UOA jln pinang je!!!!

:nangeskuatkuat:

{ BloGGer JaLanAn } at: December 22, 2010 at 10:45 PM said...

ni ayer terjun yang kita pegi modelling tu ke? mase zaman muda mudi dulu tu..

- blogger jalanan

{ syafique } at: December 23, 2010 at 6:37 PM said...

amir : hehe tq amir !

ad : huhu xperlu ek nak nanges ! :P

BJ : nope , bukan yg tuh.. itu mase kita g Lata Kinjang, ni kuala woh ..