transformasi

Petang ni hujan renyai2 jer.. so memang sgt best untuk tido la kan .. huhu tp mane leh tido waktu ptg !! xbaek katenyer... hehe

transformasi ??? apekah ?? sibuk2 AF 7 tahun lepas buat transfomasi... syafiq ngan adik syfq pun ade transformasi kitaorg sendiri.. syfq penah masukkan entry pasal ni tahun lepas kat blog nih.. tp pasal syfq jer.. kali ni syfq sertakan dgn sorang lg.. adik syfq.. angah.


kalu tgkkan gambar tuh.. zaman jahiliah syafq dulu , tahun 2008 .. aiyooo sebiji macam polar bear kan.. sgt sgt membelon !! setelah melaksanakan pelbagai cara memecahkan lemak2 tepu yg berada di badan ku.. barulah belon td tetiba pecah .. sgt seksa okay nak pecahkan belon tuh.. huhu


Ingatkan syfq sorang jer nak main pecah2 lemak nih.. rupanya ade jer secret admire syfq rupanya... haha adik syfq.. die pun nak ikot jugak cam syfq buat ... hurmm tegkla hasilnya.. dr badan org panggil gaban dulu.. dah kecik dah.. actually yg penting bukan "kerjasama" jer... tp "DISIPLIN" yg kuat sgt penting ! and percaya pada diri sendiri...

Lagi satu, jgn biarkan MIND MENGUSAI DIRI KITA ... nanti jd penyakit .. lg la susah . Walau ape orang nak ckp.. ckp la kan .. korang ade mulut silalah bercakap.. xbercakp bisu plak nanti.. jgn usahakan nya sekerat jalan, DAH START , TERUSKAN ! jgn pandang blakang dah ... memang hakikatnya kita nampak susah atau berliku.. tp pandanglah ke hadapan , apekah hasilnya kelak.. fikir positive !

Itu jer ... bye sume

4 comments:

{ Amir Rayyan } at: March 30, 2010 at 7:54 PM said...

saya juga mahu menTRANsformasikan diri saya...yess...doakan sy..DISIPLIN...chaiyok...

{ si duchess tomoko } at: March 30, 2010 at 8:13 PM said...

wah, hebat! x pyh msk the biggest loser asia pon leh trnsform cmni. great n congratz!

{ Adi Luqman } at: April 1, 2010 at 9:59 AM said...

ni dah ade card CF tu, tak reti2 nak build up muscle plak ke? hahaha

{ syafique } at: April 2, 2010 at 7:12 AM said...

amir : hehe betul3 sila menTRANFORMASIkan diri anda !!

tomoko : hehe tq2

adi : haha tula.. cam lame pulak xpegi.. sian besi2 tu merindui ku... :p