Balik Teluk Anson


Haaaa... weekend baru-baru nih, syfq berpeluang balik ke kampung ku yang terchenta ! Dimanakah ?? Yeahhh syafq balik teluk intan aka Teluk Anson..
Saje balik sane ngan family melawat opah and tok... Alhamdulillah diorg sume sihat2 belaka..

Hurmm tgklah nih.. pagi2.. dengan muka baru bangun tido dah menyibok posing kat taman herba opah.. huhu

Syfq bermalam kat sane, sambil2 melawat , xlupa jugak ek.. shopping !! hahaha
Malam tuh syfq g shopping ngan family kat "The Store" Teluk Intan skali ngan my cousin , Lop and Un..

Mama masuk2 jer kat entrance ade diorg wat sale comforter , terus grab jer ! haha

Posing ngan labu2 yg comel..

Syfq ngan Lop sememangnya akan tengok baju-baju yg menarik ..haxs!

Ini name nyer xde kije !

Motif tangkap gambar kat sini sbb Lop kate die suke tgk colour2 tuala yg kat blakang tuh... huhu

Hahaha candid nih..

Dah selesai shopping ..

Hurmm tgklah tuh.. macam2 kitaorg shopping.. siap ngan tudung saji pun ade.. haha


So... after that kitaorg xhabis kat situ jer.. kitaorg pegi kat downtown kat area menara condong... tempat tuh lebih familiar ngan name "Gerbang Malam" .. hurmm almost the same ngan downtown kat Cheras tuh.. then, dlm kul 11.30 baru kitaorg balik rumah.. apepun.. malam tu memang best n balik umah opah sememangnya lagi BEST !!!
Chows !


2 comments:

{ Qarl } at: January 25, 2010 at 7:30 PM said...

bru potong rambut kan

eh ade yg comel la

hahahaha

*lop perasan kah

{ syafique } at: January 26, 2010 at 1:28 AM said...

huhu yela2.. memang ade potong rambut.. but just blakang jer.. huhu

p/s : bukan lop sentiasa prasan ker ...