We LUV u Mom !!


Happy Birthday Mama !! Walaupun mama nyer birthday on 19th Nov 09 nanti.. tp kami sekeluarga dah berpakat suprisekan mama lebey seminggu awal... hehe semangat kan !


Hari ahad weekend lepas.. syfq ngan adik beradik berpakat nak suprisekan mama .. so kitaorg memang plan baikkk nyer.. hik3.. siap pakat ngan waiter kat secret recipe tuh lagi.. diorg memang sporting r.. tq !


Aaaa ni la hadiah kami utk mama !! Enjoy ur new gadget ek mama !! hehe Plan memang mantop haritu.. hehe sedang2 mama dok shopping2.. kitaorg g beli hadiah dulu then pakat ngan waiter kat secret recipe tu.. kami pakat ngan diorg .. bila mama habis shopping jer n dtg utk makan ... waiter tu dtg serve mama a slice of White Choc Macadamia Cheese Cake n sebelah dier ade Wish Card & Hadiah.. hehe sume berjalan lancar..


Mama with her new HP .. hehe

LUV U MAMA !!!
Happy Birthday again !!!

More Pics : Click Here

1 comments:

Anonymous at: December 15, 2009 at 1:32 PM said...

muat turun E-book yang menerangkan secara terperinci mengenai PC anda, software terkini dan driver untuk semua jenama komputer… muat turun secara percuma disini……

http://y.ahoo.it/vypLdq