Simpang Tiga

Simpang tiga mane nih .. simpang tiga bidor ?? Temoh ?? simpang tiga pelusuk mane lak nih ????

Hurmmm yang ni syfq ckp pasal "Restaurant Simpang Tiga" , the 1st cawangan yg dibuka di Malaysia ...


Actually restaurant ni menyajikan masakan "padang" dari Sumatra .. perghhh memang best !!! Helmi r yg mencadang kan restaurant ni .. Syfq kalu kuar ngan helmi.. cam2 tempat die bawak .. ade jer tempat baru... HAritu g makan kat "Laksama Cheng Ho" ... ni simpang tiga pulak ..



Inilah dekorasi yg sememang nya exclusive dan best !



Zarul ngan Helmi yg sentiasa buat lawak ... "Hidup Jus Cahaya Senja satu !!!! "


Dinner malam itu jugak actually utk suprise someone .. hehe siapakah ???


aaaaaaaaaa ~~~ inilah birthday gurlz !!! Aisyah !!


Iz & Aisyah



laallaalala


Hurmm satu meja besar kitaorg amik... memang kami buat restaurant tu macm tempat kitaorg jer... hahaha


Ni kek syfq yg aisyah bagi... hurmm dah mcam2 decoration jd kat cake nih ..

p/s : awak !! sbb cake ni kot i rase semacam jer perut i .. dah macam2 aura sambal yg masuk dlm cake nih .. huhu


Selain makan cake, kitaorg ade gak pesan2 macam2 lauk yg lain .. masyukkk habes r makanan kat situ...


MAcam2 gelagat diorang nih .. xpe2 janji happening !!!


"Mau nasi enggak mas ?? "


Nak pesan ape lagi Helmi.. cukup2 la ngan "jus cahaya senja" tuh... hik3


Curik !!!! :p



Aishah, Iz & syfq

HAppy Birthday Aishah !!!

Thx to Fatin,Badrul,Zarul,Amir,Ozy,Hani,Iz,Fifi & others !!! Thx To Helmi yg sudi mengajak saye makan !!!

2 comments:

{ Na Shari } at: August 19, 2009 at 9:21 AM said...

Masa bercuti kat Mdan dulu, akak ada jugak pergi kat RESTORAN SIMPANG TIGA ni. Mmang sedap makanan kat situ. Tak order air pelangi ke?

{ syafique } at: August 19, 2009 at 10:56 AM said...

ade2..kami cube macam2 air...

1. Jus Bulan Madu
2. Jus Pelangi
3. Jus Cajaya Senja
4. Jus Pelangi

sume kitaorg rase.. sedap sume.. ade satu jus yg lupa name dier.. tp sedap jugak .. ahaks !