Laksamana Cheng Ho !


Hurmm baru-baru ni syfq bawak my mom nak berbuka puasa, so syfq suggest kat satu rest yg best , Laksamana Cheng Ho !! YEahhh memang masyuukk


Suasana yg ala2 chinese , then terasa macam duduk kat melaka pulak... hik3


Interior yg menarik


Environment yg nyaman


HUrmm main2 camera sambil tunggu lauk sampai..huhu lapooo


Wahh! adik ku .. memang fav dier la.. hurmmm org lain sibuk makan Chinese food, dier terbang g makan western pulak...


Sebahagian drpd lauk kami




Ni antara lauk2 yg kami order.. hurmm sedap ! hmm crab meat soup pun ade..


Hmm mama tu amik gamabr untuk blog dier la tuh .. haha


Huhuh ... penuh meja ! selesai pun makan !


Ruang santai yg cozy ..


Eh2.. mase nak bayar tu.. tiba2 terperasan "Jalan-Jalan Cari Makan" pernah bertandang di sini..

Sekian chows !

4 comments:

{ zara } at: August 7, 2009 at 12:30 PM said...

wah lazat sungguh gayanya~!! lapa lapa lapa~~!!! mau crab meat jugak~!! owh ur mother pon ada blog gak? sempoi~~~

{ syafique } at: August 7, 2009 at 1:06 PM said...

yeahhh memang best makan kat situ !.. my mom nye blog syfq ade link kat kat "family" nyer side

{ zara } at: August 8, 2009 at 5:16 PM said...

owh ye jugak ek? maaf.. org buta IT camni la.. huhu. [ish memalukan diri sendiri depan junior~ tidak tidak tidak!!]

{ ein + aina + alifa } at: August 9, 2009 at 11:01 AM said...

nk ikowt.!!!!