Luas terbentang


Weekend baru2 ni syfq balik kg kat Alor Setar , Kedah .. Memang masyukk r.. padi tgh hijau !!! Hmm name kg syfq "Kg. Telaga Bata" kat Langgar ..

Hmm adik syfq yg dr asrama pun balik jugak sbb taknak ketinggalan menikmati suasana kampung .. angin sepoi2 bahasa tu...

Waktu jogging pagi2 .. haha tgk la tuhh.. ntah sape la mamat yg pakai kain pelekat jer tuh... hik3

Huhuhu jerami padi yg sgt2 cantik !!!

Aaaa jln ni la kitaorg jogging kat sane.. lurus jer kan ?? lgpun jln ni baru jer tar, nampak baru jer..

Selain berjogging , cycling pun boley.. ni my bro sorang ni .. dah bape round pun syfq lupa... maklumla jln pun lurus, baru tar lg, memang masyuuk la kalu cycling .. Actually kg ni adalah kg belah my mom .. so kalu dah sekali sekali berkumpul tu memang ramai la..

Ni tok syfq.. skrg ni tok syfq tgh potong ikan puyu utk kitaorg makan tghari nanti.. perghh memang best makan ikan ni.. kecik jer n garing !!

Bila malam pulak.. syfq ngan cousin ramai2 g lepak kat area2 JItra.. kitaorg makan GAni Char Koey Teow!! msyukkk
Kat kedah ni , pasal makanan jgn risau ... memang banyak jenis mkanan ade.. dr tradisional sampailah ke modern .. memang SIHAT2 la sape dpt posting kat sane.. haha .. harga pun memang murah2 habis !!

Finally .. kucing comey ni yg sambut aku balik bila aku sampai kg.. hehe

Chows!! Tahun melawat Kedah 2010

Lebih byk gambar.. sila ke blog my mom : when you can’t breathe……

3 comments:

{ rockmetaller } at: August 7, 2009 at 9:33 AM said...

cantik tol gmbor nie...yg gmbor kg telaga bata tu kreatif tol rse...ajar2~~~

{ syafique } at: August 7, 2009 at 10:02 AM said...

heheh tq2!!.. boleh2 nak ajar.. jom2!!

{ rockmetaller } at: August 7, 2009 at 10:41 AM said...

semoga anda success dgn bidang ini.great job man.