Kepulangan My Bro


Weekend ni my bro from KMPP Penang nak balik .. hmm katenyer nak bawak 6 org lagi kawan nyer .. Sila2 dijemput datang .. hehe

Akhir2 ni banyak berita yg memaparkan cuti penggal di perawalkan disebabkan virus influenza H1N1 aka Selsema Babi ... hmm so sape2 yg balik tu diharap berhati-hati.. Terutama sekali yg balik menaiki kenderaan awam, bus@plane@teksi or pape jer la... Sekrang ni pun wabak ni dah banyak n hosp dah xnak terima patient yg disyaki H1N1 .. hosp hanya akan consider patient yg really teruk baru diorg nak amik..

huuhhu ape la nak jd ....

2 comments:

{ Elric } at: July 31, 2009 at 5:54 PM said...

macam aliff aziz plak dia nih

{ syafique } at: July 31, 2009 at 8:43 PM said...

huhu ade ker.. cam xde langsung pulak...huhuhu