Congratz to Angah

Tahniah along ucapkan kepada angah kerana telah ditawarkan ke Penang Matriculation College baru2 ni.. Along berbangga ngan angah..

So , blaja rajin2 tau.. jgn sia2kan peluang yg ada nih.. Berikan sepenuhnya kepada pelajaran... Buat mama ngan abah happy tau..

InsyaA.. nanti along free along melawat angah ... kita sekrang same2 blaja di menara gading , jg tingkah laku, jg pergaulan and jgn lupakan kami disini tau..

Along tau ,matrik ni memang angah idamkan selama ini , so bila dah dpt nih jgn ler sia2 kan ok.. Sama2 kita balik dengan segulung IJAZAH kelak ok !! Angah janji ngan along ok !! Anything problems yg ade just inform us .. Ape2 je just berbalik pada family ok .. Carilah kawan2 yg sesuai sbb kat sane nanti angah perlu berdikari sepenuhnya..

InsyaAllah nanti along balik dengan gelaran "DR Syed Syafiq Syed Azhar" dan angah pulang dengan gelaran "IR Syed Syazwan Syed Azhar" di depan nama kita masing2 ... we should make our family proud !! Disana nanti pelbagai cabaran bg menempuh gerbang kedewasaan ... u should be prepared angah..

Ok.. congrats from along.. kalu nak tau pasal family disini.... Blog mama,abah and along sentiasa ade.. Take care !!

4 comments:

{ raja hazwani aimi } at: June 3, 2009 at 8:52 PM said...

Angah strike the best yeah!!!!!

{ syafique } at: June 3, 2009 at 9:02 PM said...

thx wani ..

{ Adznor } at: June 3, 2009 at 11:16 PM said...

congrat angah!!aku sokong kata along..hehe..

{ syafique } at: June 5, 2009 at 4:36 PM said...

hehe thx to pheno jugak !