Hasil tangan Ayahanda & Ibunda

Apakah hasil tangan mereka ?? hmmm...
Tanah yg dulunya hanya tempat pembuangan sisa2 buangan kucingku ...
Sebuah tanah yg dahulunya kosong ..
Tiada apa yg sedap mata memandang...Bosan je tgk tanah tue.. huhhu

Kini telah bertukar menjadi sebuah
"Syaz's Garden"

design taman ni telah di garap oleh my mom sendiri ...
siang malam x tido ..
heeh rupa2nya wat benda ni la...
hheheh

Tahniah !!!!!

Berposing (dr kanan : arif , natasha, azrul)

Laluan 1

Hmmm macam utk garden weeding pun ade gak ahaks ! :p

Red roses .. hmmm

Laluan 2 (pagar putih konon ala2 cameron highland)

Inilah garden yg 90% hampir siap ..

WELL DONE !!! roses yg mama tanam tu memang lawa giler !!


8 comments:

{ aimifirha } at: May 3, 2009 at 7:39 PM said...

waaaaa ade garden baru!!!!!!!.....serius lawa!!!!

{ syafique } at: May 3, 2009 at 7:44 PM said...

hehe thx !! itupun hasil tangan kami sume mama,abah n adik beradik... hehehe ... best giler buat garden nih...heheh

{ elly ezani } at: May 3, 2009 at 10:57 PM said...

ushoooooo. cantek cantek.
saya sukee !!!
gile rajen mak ko.
ade hobi yg canggeh =)
ley la dtg lawat garden pulak. hihihi

{ Fahri Shiddiq Jr } at: May 5, 2009 at 2:36 AM said...

syafiq..nak jalan umah ko lagi!!!

{ syafique } at: May 5, 2009 at 3:44 PM said...

boleh !!!! jom !! bukan rumah aku dah macm tempat permainan kau jer ker... hehehe

{ Ahmad } at: May 7, 2009 at 6:22 PM said...

Lawa betul toilet kucing ko sapik. Hehehe...lagi lawa dari toilet tuan dia. Hehe :P

{ syafique } at: May 9, 2009 at 1:44 PM said...

hamboi2 ilyas .. pukul kang ... aku ambik skuter hijau mu tu karang ... :p

{ anb } at: May 18, 2009 at 11:24 PM said...

cantek cantek!! haaaih,bila la aku nk jejak kaki umah kau ni..heehe..